Palazzetti : kamini , ložišta i peći 

Palazzetti : nudi širok spektar proizvoda . Izaberite onaj koji Vama i Vašim zahtjevima najbolje odgovara . 

Ložište i obloge u modernim i tradicionalnim stilovima .
Ako želite grijati svoj dom postoje tri načina grijanja : ZRAČENJEM
KONVEKCIJOM ZRAKA : toplina se distribuira putem konektora koji stvaraju protok vrućeg zraka i raspršuje toplinu u različitim prostorijama uz pomoć ventilatora
VODA – CENTRALNO GRIJANJE : idealan način za zagrijavanje velike površine . Ravnomjerna raspodjela topline provodi se kroz vodovodni sustav ( centralno ) i dolazi u svaku sobu.

Ložišta su dvostjenska namjenjena za toplozračnu tehniku grijanja na drva sa dvostrukim ekološkim sagorjevanjem.Podizna vrata sa mogučnošću bočnog otvaranja za čišćenje stakla .Automatska regulacija dimovoda sa finom regulacijom zaklopke.

Mogućnost ugradnje elektroventilatora 850 m3/h za raspuhivanje toploga zraka u druge prostorije.  Palazzetti kamene obloge :  modernog i klasičnoga dizajna od svjetskoga kamena , inoxa i keramike.Veliki broj ložišta različitih veličina i snage .Dužina stakla isto je različita od manje 45 cm do najveće 105 cm .Inserti Ecofire odlični za popravak otvorenih kamina koji dime ili ne griju dovoljno .Svaki insert ima manje ventilatore koji zagrijani zrak oko ložišta ispuštaju kroz rešetke , mogućnost grijanja i drugih prostorija .

Više pogledajte na njihovim stranicama pod rubrikom : RIVESTIMENTI

Palazzetti tvornica osnovana 1954. godine u Pordenoneu , Italija