Palazzetti kamini i ložišta

Palazzetti kamini i ložišta , dašak Talijanskog dizajna

U širokom spektru Palazzetti ložišta , izaberite onaj koji Vama i Vašim zahtjevima najbolje odgovara.

Palazzetti kamini i ložišta u modernim i tradicionalnim stilovima.
Ako želite grijati svoj dom postoje tri načina grijanja:

  • ZRAČENJEM
  • KONVEKCIJOM ZRAKA – toplina se distribuira putem konektora koji stvaraju protok vrućeg zraka i raspršuje toplinu u različite prostorijama uz pomoć ventilatora
  • VODA – CENTRALNO GRIJANJE – idealan način za zagrijavanje velike površine. Ravnomjerna raspodjela topline provodi se kroz vodovodni sustav (centralno) i dolazi u svaku sobu.

Ložišta Palazzetti su dvostjenska namjenjena za toplo-zračnu tehniku grijanja na drva s dvostrukim ekološkim sagorijevanjem. Podizna vrata sa mogućnošću bočnog otvaranja za čišćenje stakla. Automatska regulacija dimovoda sa finom regulacijom zaklopke.
Mogućnost ugradnje elektroventilatora 850 m3/h za raspuhavanje toploga zraka u druge prostorije. Palazzetti kamene obloge: modernog i klasičnoga dizajna od svjetskoga kamena, inoxa i keramike. Veliki broj  Palazzetti ložišta različitih veličina i snage. Dužina stakla isto je različita od manje – 45 cm do najveće – 120 cm. Inserti Ecofire odlični za popravak otvorenih kamina koji dime ili ne griju dovoljno. Svaki insert ima manje ventilatore koji zagrijani zrak oko ložišta ispuštaju kroz rešetke, mogućnost grijanja i drugih prostorija.

Više pogledajte na njihovim stranicama pod rubrikom: RIVESTIMENTI.
Palazzetti tvornica osnovana je 1954. godine u Pordenoneu, Italij.